De groothandel voor groente, fruit en champignons

MushroomXL is een groothandel voor de horeca op het gebied van groente, fruit en champignons. We zijn gespecialiseerd in het leveren van verschillende groente- en fruitsoorten, zowel panklaar als onbewerkt.

Of het nu gaat om de beste perssinaasappels, verse slasoorten, rauwkostsalades, Nederlandse aardbeien of asperges. Bij MushroomXL weet je zeker dat je de beste kwaliteitsproducten zult ontvangen.

Daarnaast is groente iets wat we niet kunnen vergeten. Naast ons standaardassortiment zijn uiteraard ook de pastinaak, schorseneren en king bouleet in ons assortiment opgenomen.

ALTIJD VERSE PRODUCTEN

BESTE KWALITEIT

UITGEBREID ASSORTIMENT

SNELLE SERVICE

MushroomXL staat bekend om een snelle levering en service en heeft daarnaast een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Dagelijks leveren we onze verse groente- en fruitsoorten aan diverse horecabedrijven. Daarnaast kunnen we je ook voorzien van panklare groenten en champignons en bieden we ook de lekkerste verse sappen aan.

MushroomXL levert deze en meer verse producten aan de horeca in de volgende regio's: Bollenstreek, Den Haag, Westland en Zoetermeer.

Ben je geïnteresseerd in onze verse producten? Wil je graag wat meer informatie ontvangen over onze manier van werken? Of wil je meer weten over de versheid van onze producten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina. We staan je graag te woord.